Direktlänk till inlägg 6 december 2015
Mjukpepparkaka passar alldeles förtretligt dessa dagar med luciafirande och glöggkalas. Saftig med smak av lingon och ingefära gör den karakteristisk. Den passar även att servera som dessert tillsammans med vaniljglass och mixad syltad ingefära. Om man inte har tid att göra egen så görs de på många bagerier runt jul. Daniel Lindeberg i Orminge gör en fantastisk variant.
Lindebergs variant
Som dessert
Vintern står för dörren. Är svårt förtjust i den här tiden. Har varken problem med mörkret eller kylan. Även om jag föredrar sommar om den nu är så förtjusande som den kan vara men sällan är. Kalopsen är är en basrätt som bör sitta i ryggraden hos...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 | ||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|