Direktlänk till inlägg 17 januari 2016
Lufttorkad skinka är inte alltid det roligast, det kan upplevas som trådigt och lite segt om de är lite för tjockt skivade.
Att rosta skivorna i ugn är ett mycket godare alternativ. Lägg på ett bakplåtspapper och rosta. Eventuellt så vänt en gång. Passar utmärk att äta som de är eller ströslass över en krämig risotto. Tänk på att de bli lätt lite väl salt om man överdoserar.
Salt torkat och förtjusande
Vintern står för dörren. Är svårt förtjust i den här tiden. Har varken problem med mörkret eller kylan. Även om jag föredrar sommar om den nu är så förtjusande som den kan vara men sällan är. Kalopsen är är en basrätt som bör sitta i ryggraden hos...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | 31 |
|||
|