Direktlänk till inlägg 30 januari 2016
Trenden att minska sockret i maten ökar. Bra på många sätt, det konsumerad alldeles för mycket socker. När treden kommit till krogen så blir jag inte lika förtjust. I ett besök i Köpenhamn vittnar om det, naturliga smaker utan vare sig salt eller socker, smaklöst och inget annat. Det klarar ju gemeneman av att göra hemma men på krogen vill man ha högt drivna smaker som man inte klarar själv att laga.
Melker Andersso och hans adepter gör en liknade satsning i krogen Mother. Inget socker gluten eller laktos.
Summerar det kort, enkelt&smaklöst.
Desserten smak av sötningsmedel hängde kvar i munnen i timmar, då har man gått över ån efter vatten.
Burgaren smaklös och fattig på kryddor.
Krydda maten men tänk på intaget av salt och socker.
Stilig och smaklös
Aldrig ätit en dessert med så mycket sötningsmedel
Vintern står för dörren. Är svårt förtjust i den här tiden. Har varken problem med mörkret eller kylan. Även om jag föredrar sommar om den nu är så förtjusande som den kan vara men sällan är. Kalopsen är är en basrätt som bör sitta i ryggraden hos...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | 31 |
|||
|