Direktlänk till inlägg 18 april 2014
Påsken är som julen en helg som går i matens tecken. En god kaka till kaffet är alltid trevligt(även andra helger). En favorit smaksättare är Dr Westlund, trevlig och aromatisk. Även pelargonblad ska vara i. Den ska bakas på dinkelmjöl smör fin rapsolja och citron bidrar till den fina smaken.
Enkel och god
Vintern står för dörren. Är svårt förtjust i den här tiden. Har varken problem med mörkret eller kylan. Även om jag föredrar sommar om den nu är så förtjusande som den kan vara men sällan är. Kalopsen är är en basrätt som bör sitta i ryggraden hos...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
6 | ||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 | 15 | 16 |
17 |
18 | 19 |
20 | |||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 | |||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|