Direktlänk till inlägg 24 augusti 2014
Ikväll vankas det Wallenbergare, för att inte bli allt för besviken så krävs det visst handlag och lite planering. Bara det att montera ned 4dl och 2äggulor i 500g kalvfärs kräver en del. Lite ströbröd i färsen hjälper till att få den formbar. Efter blandning måste färsen vila i kyl några timmar, helst över natten. Sedan ska de formas och paneras i fint rivebröd. Pankomjöl är det bästa alternativet om ärligheten ska fram. Nu är första steget gjort och andra åtaganden tar vid. Återkommer med färdigt resultat.
Första steget taget mot en skön söndag.
Vintern står för dörren. Är svårt förtjust i den här tiden. Har varken problem med mörkret eller kylan. Även om jag föredrar sommar om den nu är så förtjusande som den kan vara men sällan är. Kalopsen är är en basrätt som bör sitta i ryggraden hos...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 | 5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
10 | |||
11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 |
27 |
28 | 29 |
30 | 31 | |||
|